Tinkeltuin

×

Waarschuwingsbericht

Botanische Tuinen maakt gebruik van cookies. Meer weten.
3 +

Milieu en natuur

De Tinkeltuin is een zintuigentuin voor jonge kinderen. Je vertrekt vanuit de centrale, open pergola naar vijf verschillende tuintjes. Elk tuintje draait rond één zintuig. Geleid door hun zintuigen maken kinderen kennis met de natuur. Ze voelen, smaken, ruiken, zien en horen hier. Zo is er de voeltuin van het elfje Roosje, de smaaktuin van Peer, de geurtuin van Tijm, de zientuin van Anemoon en ... Lees meer

De Tinkeltuin is een zintuigentuin voor jonge kinderen. Je vertrekt vanuit de centrale, open pergola naar vijf verschillende tuintjes. Elk tuintje draait rond één zintuig. Geleid door hun zintuigen maken kinderen kennis met de natuur. Ze voelen, smaken, ruiken, zien en horen hier.
Zo is er de voeltuin van het elfje Roosje, de smaaktuin van Peer, de geurtuin van Tijm, de zientuin van Anemoon en de hoortuin van Lotus.Tovenaar Flor betoverde de vijf elfjes waardoor ze hun zintuigen verloren. Help jij de betovering te verbreken?
Je kan de Tinkeltuin bezoeken met het doeboekje van 15 april tot 15 oktober. Open op weekdagen: van 9 tot 17 uur Op zon- en feestdagen: van 14 tot 17.30 uur. Gesloten op zaterdag en brugdagen en op 25 en 26 december en op 1 en 2 januari.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Show map De wereld van Kina: de Tuin
Berouw 55
9000 Gent
De wereld van Kina: de Tuin
€ 5,1
+32 9 2250542
kinatuin@stad.gent
www.dewereldvankina.be
dewereldvankina.stad.gent/bezoek/tink...