Lente met Koning Amaryllo in Plantentuin Meise

×

Waarschuwingsbericht

Botanische Tuinen maakt gebruik van cookies. Meer weten.
4 +

Doe mee met de speurtocht van Koning Amaryllo, de koning van Botanië, in de Plantentuin Meise! Kom mee vliegen vangen, korstmossen zoeken, de geur van geraniums opsnuiven en speuren naar woudreuzen! Maak een blad-dia, kijk door een heus hemeloog en zoek een boom die net zo oud is als jij! Niks is zo fijn als uitwaaien tussen oude bomen en je knieeën vuil maken op zoek naar vruchtjes, zaadjes ... Lees meer

Doe mee met de speurtocht van Koning Amaryllo, de koning van Botanië, in de Plantentuin Meise! Kom mee vliegen vangen, korstmossen zoeken, de geur van geraniums opsnuiven en speuren naar woudreuzen! Maak een blad-dia, kijk door een heus hemeloog en zoek een boom die net zo oud is als jij!

Niks is zo fijn als uitwaaien tussen oude bomen en je knieeën vuil maken op zoek naar vruchtjes, zaadjes en blaadjes... Doe dus mee met de speurtocht van Koning Amaryllo in de Plantentuin Meise! Ga mee op ontdekking door de Plantentuin zelf, de serres van het Plantenpaleis en ook een beetje in het historische kasteel. Maar... wie is die is Koning Amaryllo? Amaryllo is de koning van het Plantenrijk, maar hij vindt ‘Botanië’ een mooiere naam. Hij woont in een erg groot en oud kasteel. Dat staat in de Plantentuin van Meise. Alle planten zijn onderdanen van zijn land. Alleen, het zijn er erg veel! Koning Amaryllo kent ze niet allemaal. Er zijn reusachtige onderdanen bij, zoals de bomen. Maar er wonen ook hele kleine onderdaantjes in Botanië, zoals de mossen. Koning Amaryllo wil graag alles over zijn onderdanen weten. Speur jij mee?

Show map Plantentuin Meise
Nieuwelaan 38
1860 Meise
Van 29 februari 2020 tot 31 mei 2020
Plantentuin Meise
€ 7,0
www.plantentuinmeise.be