De wereld van Kina: De Tuin

×

Waarschuwingsbericht

Botanische Tuinen maakt gebruik van cookies. Meer weten.
3 +

Milieu en natuur

De wereld van Kina is een natuurmuseum voor kinderen en jongeren in Gent. Het museum heeft twee locaties: De wereld van Kina: het Huis op het Sint-Pietersplein en De wereld van Kina: de Tuin in het Berouw. Kinderen ontdekken er de pracht en rijkdom van de natuur. Kunnen berken verdriet hebben? Praten bijen met elkaar? Zijn spinnen echte griezels? In De wereld van Kina: de Tuin kan je op zoek ... Lees meer

De wereld van Kina is een natuurmuseum voor kinderen en jongeren in Gent. Het museum heeft twee locaties: De wereld van Kina: het Huis op het Sint-Pietersplein en De wereld van Kina: de Tuin in het Berouw. Kinderen ontdekken er de pracht en rijkdom van de natuur.
Kunnen berken verdriet hebben? Praten bijen met elkaar? Zijn spinnen echte griezels? In De wereld van Kina: de Tuin kan je op zoek naar het antwoord.
Droom even weg in de oudste heemtuin van Vlaanderen. Je vindt er zo’n 1500 planten: bomen, struiken, geurende kruiden en kleurrijke bloemen. Elfjes leiden de kleinsten rond in de Tinkeltuin, een zintuigentuin.
Binnen in het museumgebouw vertellen we je iets meer over bijen, spinnen, planten en paddenstoelen. Maak ook kennis met Letizia en onze andere levende vogelspinnen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Show map De wereld van Kina: de Tuin
Berouw 55
9000 Gent
open zo van 14:00 tot 17:30, ma, di, woe, do, vrij van 09:00 tot 17:00
De wereld van Kina: de Tuin
€ 3,0
kinatuin@stad.gent
+32 9 2250542
www.dewereldvankina.be